Vart tog helgen vägen?

Helgen är helig, eller? Ja man hade väl önskat det men det är bara två dagars återhämtning inför nästa veckas arbete. Ja just så känns det just nu för mej. Inte ett jäkla skit att se fram emot. Nästan så jag börjar snegla på nästa vinters Thailandsresa :). Uttråkad, rastlös och ja ni som känner mej vet vad ja menar.., det måste hända nåt förfaan!!! Pero nada!

Som vanligt mycket fotboll denna helg :), ändå nåt att glädjas åt.
I lördags skrevs det historia när mor och dotter för första gången spelade i samma lag. B-laget borta mot Torpa AIS. Förlust med 3-0 men å andra sidan speglade det inte matchen, det var otroligt jämt och mycket kamp på mitten. Vi kommer ta dom på hemmaplan. Och förhoppningsvis blir det fler matcher med dottern och då kanske hon får va på den plats som hon brukar spela på och kan då komma till son rätt.
À-laget vann övertygande med 11-0 mot Hovshaga och många målskyttar i protokollet det gillar vi:).
Herrarna vann oxå sin match mot Motala med 3-2. Alltid lika kul att kolla in vältränade fotbollslår... Vem behöver godis när ögonen får sitt!!!

Hoppas på en spännande arbetsvecka iaf. Det jag måste göra är att ringa och fixa ett intyg från läkare pga skadan i låret/höften, att jag inte kommer kunna delta på Stockholm Marathon den 2 juni. Surt, när min träning började så bra...
Ja vet inte men...vissa saker känns bara så jäkla uppenbara...



Vabbing...

Vabbat i 4dagar nu men det blir nog fem. Det började med en taskig hamburgare förra onsdagen som Smillas mage inte tyckte om. Efter att ha blivit betydligt bättre i lördags kom nästa grej. Hög feber, hosta och snorig.
Synd om henne, för varje eftermiddag blir hon bättre och till natten hög feber igen.
Tråkigt att ja skulle suttit på tåget till Stockholm nu för att gått på en stor Eureskonferens i morgon, med allt vad det innebär. Blir de ingen bättring i mon så får ja ta henne till läkare. Borde nog kolla upp min egen skalle också, har haft huvudvärk nästan varje dag sen påsk nu. Tror faktiskt jag vet vad det kommer ifrån :( . Inte bra, inte bra!!

I söndags spelade ja min första seriematch för i år mot Hovslätt med B-laget. Det slutade med förlust 1-3. Men jag var nöjd med att få ca 75 min i benen och att ja håll. Har faktiskt inte gått för fullt på träningen ännu och med tanke på lördagen möhippa också så skulle jag tro att jag utnyttjade 65% av min kapacitet.

På tal om möhippa så är det inte långt kvar till bröllopet och klänningen som jag ska ha är nästan klar :). Ska bli kul!

Idag var det 9 år sedan min älskade Ike lämnade mej. Lägga en blomma på hans grav och ägna en extra tanke till min bästa vän so far! <3


...så som det är...

De flesta normala människor brukar gå och titta på någon brasa och lyssna på körer som sjunger in våren på Valborgsmässoafton... Men inte vi inte, här är det fotboll ManC-ManU som gäller. Underhållningsvärdet var stort även om det blev vinst till fel lag.

Som alla säkert förstår så blir det mycket fotboll nuförtiden... I lördags hände det som inte händer särskilt ofta, vi drog längst strået mot ärkerivalen Mariebo, och jag är sååå glad för att det var rätt spelare som avgjorde.
Hur det gick för Thildas lag i Vistacupen vågar jag knappt säga. Men vem minns en tvåa?
Söndagen blev det ett besök på sittplatsläktaren på Stadsparksvallen. Också det en match som de var värt att frysa en aning för. Stort underhållningsvärde både på och utanför planen.

Frågan är när jag själv ska kunna dra på mej matchdräkten. Efter stötvågsbehandlingen i onsdags har det bara blivit värre. Har knappt kunnat köra mina Rehabövningar. Är fruktansvärt spelsugen nu...
Något annat som jag vill göra är att plocka fram golfklubborns igen... Till helgen kanske...

Tänk när livet var bekymmerslöst...
(skulle laddat upp några bilder men det gick inte)


RSS 2.0