Lite självinsikt hade väl inte skadat...

Hemkommen efter en helt underbar träningshelg i Vrigstad med bästaste familjen någonsin!!!
Kort sammanfattning; Riktigt bra fart på träningarna, mycket skratt och trash-talk, grisen, någon hade mycket orakade ben( vilket hade kanske sin naturliga förklaring), Zlatan-hatande bitchföreläsare som "sög fett",  fantastiskt god mat, bra väder, allvarliga snack, sektionsmöte, telefonväckning,  internmatch med slutresultatet 10-1 till A, trubbadurerna Robban och Spenny-idol, rehabgruppen utökades :( dock ej av mej, otroligt serviceminded Stenervikspappa, Norrlands Guld, kareoke, lotteriet med finfina vinster, tuppmössa, man kan ta på harmonin, planeringsmöte inför hösten, telefonsamtal,.... 
Bortsett från den lilla organisationsförändring som gjordes så flyter det på bra. Vi kommer verkligen ge järnet i höst för att så många poäng som möjligt ska bli blårandiga. Har lite planer på ev värvningar i höst och inför kommande år. Både utmanande och spännande!! Krävs en hel del tid och jobb för detta men jag vet att det kommer att vara värt det om man ser på längre sikt.

Kickade boll med stora ängeln ikväll och entligen är rekordet slaget- 29 kickar!!!! Själv hade jag inte ens börjat spela fotboll vid den åldern. Hoppas bara detta intresset består. 
 
Känner väl nu att luften har blivit lite lättare att andas. Men den inre sorgen kommer säkert att vara kvar ett bra tag, vilket antagligen är ett sundhetstecken tror jag. Men som tur är finns det så otroligt många förstående människor runt omkring som verkligen är mer än guld värda i detta läget. Bara hoppas man lärt sig något på detta.  Bita ihop är jag van vid nuförtiden...
Man får väl passa på att  säga grattis ...hoppas verkligen det snyltande jävla f---nyllet är nöjd nu som kan spendera ännu mer tid med sin prins i luftslottet..... är väl bara en sak som saknas...om det nu är möjligt vill säga....  ;)

"Ärlighet är det som alltid kommer att vara längst"


Ser ut att bli en bra dag...

Vad mer kan man önska sig? Solen skiner, två underbara prinsessor vid min sida, fotbollsträningen har dragit igång, träningsläger i helgen med laget i mitt hjärta, inte mycket räkningar att betala, mer än tre månader kvar på föräldrledigheten och står inför beslutet vart jag ska resa i höst/vinter. Jo det finns väl alltid mer att önska, men man ska nog lära sig att vara nöjd med saker som de är.... för det kunde vara värre. ( Önskar att min lilla Smiley blir fri från sin feber och halsont och att det inte drabbar mej mer än det redan gjort.)

Förra veckan tillbringade jag två härliga dagar i Göteborg på Gothia cup. Såg mycket fotboll,  pratade fotboll och andades fotboll. Så kul att se dessa väldrillade killarna från BP bla. behandla bollen så väl. Tala om att man satsar på ungdomsverksamheten i den föreningen, de hade 22 lag med i turneringen. Ska under hösten kontakta min nya "konsult" som är verksam i BP för idéer och tips om att förbättra vår egen verksamhet. Kan man bara börja implementera några få enkla saker, som absolut inte kostar mer än tid, så har man kommit en bit på vägen.

Livet i övrigt har jag just nu inga kommentarer om men det kanske finns andra som kan kommentera det. Men man kan ju bara deala med sin egen situation. Man får utgå från sina egna förutsättningar och skaffa sig ett så bra liv man kan. Det är ingen annan som kommer att lösa det än man själv.


"Över sina ord och handlingar får varje människa råda"

Var går gränsen för vår styrka?


En liten flicka hade tillbringat hela förmiddagen på stranden. Den gula hinken, plastspaden och lastbilen med flak var redskapen hon hade för att bygga sitt allra finaste sandslott. Och stort hade det blivit. Nu var det dax för vallgravar, vägar och tunnlar! Flickan grävde och grävde med sin leksaksspade när hon plötsligt stötte på en stor sten. Stenen låg mitt i vägen för den mäktiga vallgraven som skulle skydda slottet.
Hon kämpade och kämpade för att gräva upp stenen och flytta den. Men hur hon än slet så lyckades hon inte rubba den en enda centimeter. Stenen låg där den låg. Till slut satte hon sig ner och grät, både av trötthet och av ilska. Vad skulle hon göra nu? Hela sandslottsbygget kändes plötsligt förstört.
Då kom flickans morfar gående och han blev förstås orolig över tårarna. Han frågade vad som hade hänt och tog upp dotterdottern i famnen. Jag kan inte flytta den stora stenen som ligger i vägen för vallgraven, snyftade flickan.
Morfaren satte ner flickan i sanden igen och satte sig på huk. Men varför använde du inte din hela styrka? frågade han vänligt. Det gjorde jag! svarade flickan. Hon började nu gråta ännu mer eftersom morfaren inte verkade tro att hon kämpat tillräckligt hårt. Nej , min vän, det gjorde du inte, svarade han . Du bad inte mig om hjälp! Med de orden tog han bort stenen så att flickan kunde bygga färdigt slottet.
 

"Be inte om att få ett lätt liv,
be att få bli en starkare människa
Be inte om uppgifter
som motsvarar dina krafter,
be om krafter
som motsvarar dina uppgifter."

Luftslottet...

Det välförtjänta sommaruppehållet börjar gå mot sitt slut. Men vila vet jag inte?? Inte här inte!! Bara att köra på enligt schemat för man måste ju föregå med gott exempel! Får bara hoppas att det gett resultat. Ska bli kul att träffa sin familj på måndag, och jag ser fram emot höstens utmaningar =). Det finns de som säger att det är kört för oss då det gäller serieseger, men glöm det. Allt kan hända!! Och det kommer hända! Det är 8 omgångar kvar och 24 poäng att spela om. Så nu vill det till att vi tillsammans ger varandra den energin som vi behöver för att plocka fram det bästa av oss själva och de  poäng vi är i så stort behov av.

Har haft en del besök, bla från Stockholm, som hjälpt mej att peppa mej inför framtiden. Känns rätt ok nu ändå, trots att det innerst inne finns en stor sorg och att det känns som om någon nära har dött. Men även att jag så gärna ville förhindra detta så kunde jag inte... En smärtsam erfarenhet rikare bara...och även så otroligt jävla skrämmande att fått vara med om den förvandling som skett....

Jag kommer att åka en sväng ner till Varberg och sen blir det Göteborg några dagar. Ska bli kul att se fotboll och bara ta dan som den kommer.

"När man väl har fått det att gå ihop spricker det"


 


...det blev som jag befarande... del 2

Är så jävla förbannad!!!!
Fattar inte varför det finns folk (eller vad fan de nu är för nåt) som är inne och läser min blogg som definitivt inte har ett dugg där att göra. Är man då så jävla nyfiken på vad som händer eller vad?  Tydligen finns det en anledning!!! Eller vill man bara kolla lite vad jag ska kalla folk för något i nästa inlägg. För en del personer har jag inte längre mer att skriva om förtillfället för det finns inte tillräckligt med så fula ord så det kan bli en korrekt  beskrivning. Ska man behöva få skäll också  för det som jag skriver.  Men för helvete läs inte då. (Högerklicka och sen ta bort mej då som favorit om det är så)  Fattar dessutom inte hur i helvete man kan stå och försvara fanskapet, men det är ju såå synd om .....  har ju inga kompisar här....undrar varför det vurmas sååå jävligt för DET ??
  
Känner bara att jag är så trött på, det som de flesta bara går och "tassar"  runt omkring( för att inte stöta sig och för att det är pinsamt)allt ska komma fram och luften ska banne mej rensas! Men det som är riktigt jävla pinsamt ligger inte i mina händer. Och bollen har jag tagits ifrån för länge, länge, länge sen. Som väl är så kan man tydligen gå ovetande och allt syns inte och hörs inte vad som tycks och tänks... Hålla god min inför alla går ett tag men inte en hel säsong!!!

Om det är någon som känner att de behöver "hitta sig själv" så är ett hett tips att ha hybris(övermod), att köra XXXL-moppe och sätta på typ 25-åringar. Eller vänta lite ..... kanske inte är nån bra lösning på lång sikt ... men det väljer man själv....
Tack för allt!!! Och då menar  jag verkligen ALLT!!!  =)


"Den som inga barn har, vet inte vad äkta kärlek är"

Typisk städdag

Var tog min sol vägen??? Hela förra veckan var det gudomligt väder och nu ser det rätt grått ut. Var en sväng nere på Tylösand och höjde medelåldern på stranden vid Gessles ställe. Himla trevligt!

Som sagts i en tidigare kommentar så "verkar jag kliva fel mest hela tiden". Ojdå!  Man blev ju en aning nyfiken på vem det är som är så insatt i mitt liv och vad jag gör som säger så. Funderade en stund på vad det skulle kunna vara, men jag kom bara fram till ett sk övertramp som det är någon tycker, om det nu är det, det är det närmsta jag kan komma i så fall. (Men å andra sidan tycker jag att den kommunikationen som varit har haft en trevlig ton och det verkar definitivt inte som om det är jag som stör.) Intressant är att ett annat inlägg är gjort på en annan hemsida ungefär vid samma tidpunkt och från samma adress ;)

I lördags var det grillning med några ur min familj och senare utgång. Twin blev det. Hade inte ens hunnit beställa nåt att dricka förrän jag såg nåt jag inte ville se. Blev fullkomligt rasande inombords men med hjälp av några ur min familj så insåg vi tillsammans vilket nedköp och jag lätt skulle kunnat blåsa ikull den genomskinliga, muskellösa kroppen.  Fy fan, det var nära!
Annars hade jag en jättetrevlig kväll!!! Hade fått för mej att jag skulle cykla hem och så blev det. Lånade en cykel och började trampa. Nästan 2 mil i soluppgången, var jobbigt men rätt ok.

Har lite planer på att tag i mitt golfande. Blir så sugen på att spela när jag hör andra har varit ute på banan. Skulle aldrig ha tagit tag klubban och svingat när vi var hos "Väggen"  förra helgen. Men när ska jag ha tid med det???? Men har hört mej för med bror om när vi kan gå en runda.
 
Dagens väder inbjuder till storstädning. Tråkigt, men välbehövligt!! Bara att börja ta tag i det hela.
 

" Det går inte sopa dammet under mattan för till slut blir det så mycket att man själv snubblar över den"

Uppehåll...

.....såg precis att det jävla "fittnyllet" tänker bo kvar i stan!!!!!  Jag behöver nog inte vara rädd för att vi ska stöta på varandra inom det yrket som verkar aktuellt för tillfället, man har ju en del värdefulla kontakter som tur är ;) Måste ju säkra upp så att inte min lilla prinsessa hamnar i dom klorna. =)

Verkar som jag har tagit ett jättekliv och trampat mitt in på förbjuden mark oxå.  Och vet inte heller varför för den delen? En hund till begraven?? Men va fan har jag att förlora på det?? Inte nåt längre (och på länge)! Skulle vara jäkligt kul för berörda parter att träffas men så vem vet så kanske ett och annat sanningens ord dyker upp vilket jag förstår är ett stort obehag för den som är mest berörd av det hela. ;)

Efter den omotiverade träningen i måndags och den mer motiverade beachvolley matchen igår är det uppehåll från att träna fotboll i hela 2 och en halv vecka... men det träningsschemat som delats ut har nog inte lämnat mycket åt slumpen, typ 4 ggr/v träning av något slag. Kan förstå reaktionerna!!! VIIIILAAA!! Men om vi ska vara på tårna till hösten och orka med och spela i minst 92 minuter så är det bara att följa det schema man fått!! Längtar till Gothia för att att få lite fotbollsstämmning under uppehållet!!! Har samtidigt stora förhoppningar om att min stora sessa slår sitt rekord i kickar till nästa gång vi ses!!

Kunde inte bestämma mej för vilket som var bäst så det blir båda!!

"Kvinnor oroar sig jämt för det män glömmer. Män oroar sig jämt för det kvinnor minns" 

"Ärlighet är nyckeln till framgång. När man lärt sig fejka det har man sitt på det torra"




 

RSS 2.0