Use the force now....


Veckan hade väl kunnat börja lite bättre än den gjort. Taggad för en cykeltur till jobbet igår morse, men drabbas helt plötsligt av flimmer och blixtar på vänster öga vilket resulterar i totals synbortfall samt tryck bakom höger öga och huvudvärk. Jätteskumt! Tar mej till jobbet något senare än vanligt men känner att jag är på väg att falla och tappa balansen, varje steg jag tar. Väl på jobbet inser jag och mina kära kollegor att det är nog bäst att ta en akuttid till läkare. Har inte haft migrän på sisådär tio år. Men det var vad läkaren trodde, samt att jag rekommenderades att ta det lugn ett par dagar och kvarstog besvären skulle jag uppsöka medicinakuten... Dessutom kunde hon höra mina dubbelslag på hjärtat tydligt nu... Tydligen dax att tagga ner ett par hekto eller fler... inte konstigt att kroppen säger ifrån.... Vet ju faktiskt med mej att jag vill vara överallt och hinna med allt helst samtidigt oxå. Undra vad den dagen heter då jag inser att jag inte är "Superman". Pappa var helt säker på att det hade att göra med och att symptomet förstärktes av  de små vredesutbrott mot en vissa och vissa organisationer ja fått på sistone... Tror nog att jag glömde den lugna och sansade Stina i Thailand.

Annars avslutades förra veckan på bästa sätt med AW i solen på JB med några av de bästa jobbarkompisarna samt några andra underbara vänner...rosévinet var toppen och det fanns något vackert att vila ögonen på :)!

Hade man vetat att det var en hel halvlek som gällde för mej i lördagens match så hade jag aldrig ens funderat på rosé utan nöjt mej med mitt favoritalkoholfria alternativ Schweppes Russian...
Matchen i sig var en stor underskattning från början till slut...kunde känna det redan på uppvärmningen. Men fan vad de kämpade för sitt poäng och vi kan vara glada att det gick som det gick...Och all stryk man fick var definitivt värt eftersom vi fick med oss en pinne.
Till helgen väntas det lokalderby och då happas ja att alla taggars till ordentligt för¨på Mariebovallen kan ingen bara ställa ut skorna och tro att de kan vinna...

Dagens kommentar: " Är det här min pappa!" (säger Smiley 33 månader, om en lila ballong som morfar målat ögon , näsa,  mun på. )

Ryggsäcken du bär med dej är kunskapen om vad du egentligen behöver...


Magen värker och det känns som blåmärken mellan revbenen. Allt detta efter gårdagens styrkepass under fotbollsträningen. Surfarn vet precis vad som behövs för att det ska göra så här ont...en favorit måste ju ändå vara många minuter i "plankan". Jag är tacksam över att hon är där, hon var en otroligt duktig spelare och är en minst lika bra tränare även att hon nu bara är i början av den karriären.
Det blev vinst i lördags borta mot Skepplanda med 3-0. Fick 30 min speltid denna gången, vilket var kanonkul och det ger ju mersmak speciellt när det går bra. På lördag är det Friscopojkarna som kommer på besök till Vapenvallen, och där vet vi att vi är starka...

Tiden rusar iväg som vanligt, förra veckan var helt galen och det resulterade i att söndagen verkligen blev vilodag, sov nog ikapp hela veckans förlorade sömn. Den enda tiden som mer eller mindre står still är den mellan kl. 8.00-14.30, vardagar. Fattar inte hur det är möjligt men sen den 19 april har det funnits en känsla av uppgivenhet. Och efter denna dagen blev jag inte heller direkt uppmuntrad... Jag har nu två alternativ...

Idag tog jag mitt "gröna kort". Så nu är det bara att frigöra tid för golfandet. På torsdag den 26 maj kommer jag att vara med på en tävling på Viredaholm med jobbet och det ser jag fram emot. Får nog visa mej ödmjuk inför detta spel och inte yttra ; det viktigaste är inte att vara med utan det viktigaste är att vinna...

Då entligen har jag gjort slag i saken och ringt...haha ja alla är vl inte lika upphetsade över mina idéer och tankar om mej själv men jag kommer alltid att vara den samma...

En annan sak; Jo jag längtar tillbaka varje varje dag!!!!





 

"Hans eller hennes själ kanske är för ung om man jämför med din egen"

Även en blind höna hittar ett korn...


Ja ni får ursäkta min bloggtorka men jag har inte varken hunnit med eller haft så mycket att skriva om efter allt jag varit med om i vinter. Har heller inte orkat sätta mej framför datorn. eftersom jag numera har ett stabilt förhållande med min Iphone.
Veckorna som varit har bestått i att på bästa sätt försöka återanpassa sig till verkligheten och det har inte varit det lättaste. Tala om ups and downs! Längtar tillbaka varje dag. Jag kan säga att jag aldrig mer ska vara borta så länge om jag vet att jag måste återvända till Sverge... fan vad det svider i själen att åka hem igen, det är inte värt det.
Det är jobb, mycket träning, matcher, golfkurs, sen ska man ju vara en god mor också. Det är som vanligt igen I'm always on the run... Inte så konstigt, jag vet ju inget annat. Tänka att bara få slå sig till ro nån jäkla gång...

Golf tror ja blir min nya grej. Kommer få mitt gröna kort den 18 maj! Sen så... Om jag får säga det själv så tycker ja att jag är bättre på golf än fotboll men det kanske inte säger så förtvivlat mycket, vad vet ja.

Blivit mycket fotboll denna helgen. Bortamatch i Tranås i lördags och en bitter förlust med 1-0, men mål förtjänar man  inte utan mål gör man.
I söndags var det Torslanda som kom på besök på V-vallen. En del vinster känns bättre än andra, 2-1 slutade matchen. Kändes som ett bra inhopp för min del. Det är alltid skönt att få höra från en medspelare att man gör skillnad när man kommer in. Annars var det en ganska tät match kan man säga där domaren tappade greppet totalt och där stämming var minst sagt otrevlig. Min inställning när jag klev in med en kvart kvar och resultatet var 1-1 var det inget fel på och att ja spelade 90 min dagen innan kändes inte det minsta. Och än nu en gång blev det segersången i mittcirkeln.

Läser en väldigt intressant bok som är svårt att släppa. Man känner sig så träffad i många lägen. Benny Rosenqvist heter författarens namn, han är frisör, andlig coach, medial och bög. Säger inte titeln men den handlar om möten med människor, kunskapen, relationer, tankar, känslor och livssituationer. Fantastisk! Äntligen kanske jag kommer till insikt ;)



"I den parallella världen finns inte tid, där finns bara kunskap"



RSS 2.0