...leave shit behind...


Det blev en kär återföreningen på Wärdshuset i Vrigstad. Nu drar det igång på allvar igen efter ett sommaruppehåll som denna sommaren varit alldeles för kort för de flesta. Man blir alltid lika förvånad över att man får träningsvärk av fotbollspass när man ändå har varit igång och löpt en del, men det är en stor skillnad i rörelserna och tempoväxlingarna, inte så mycket att göra åt den saken, det är som det är. Träningspassen har varitkanonkul och synd bara att jag inte kunde klona mej och vara med på mitt egna pass som jag håll i i lördags eftermiddag. Som alltid så har vi så himla trevligt tillsammans, och det är så gött att man verkligen kan säga precis vad som helst till sina rumskamrater, och jag skojar inte tala om att det var högt till tak :)
Lite synd var det allt att det inte blev någon match mot Halmia och planen inte varken var klippt eller kritad, men vi är ju rätt vana vi mindre bra yttre förhållanden och förutsättningar... Kul att Svarta Hingsten och Vita Hästen fick ett ful under lägret. Grattis!!!

Försökte lägga upp lite bilder från den gångna sommaren så här långt men misslyckades i förra inlägget så det blir några nu. Det blir mycket bilder på den lilla linslusen, bra kanske...eftersom då har de som inte ser henne så ofta eller ens aldrig live, möjligheten att få se...

           

          

Jag har varit på turné nästan hela min semester och har packat den "lilla" väskan för nästa destination - Öland. Troligtvis blir det den sista denna sommaren. Nästa gång jag packar något blir det den stora resväskan hoppas jag.

Måste bara avsluta med att kul att det är sååå många som läser min blogg!


"Regrets, I've had a few,
But then again, too few to mention.
I did what I had to do,
And saw it thru without exemption."

F a r t b l i n d . . .


Vilka fantastiska dagar man fick uppleva i Tylösand; beachen, vänner, nya vänner, carpaccio, Leffes, Corana, stockholmsbratz, afterbeach, skumpa, saltvattenvågor, nästan solsveda(men bara nästan), smågodis, ja vad ska man säga ... om jag hade fått bli 20 år igen då hade jag hängt där hela sommaren. Det är sånt här som ger en energi att orka ... :) Jaja det finns väl annat med men om jag skriver det här skulle väl vederbörande slå bakout totalt för det är för farligt för rycktet och anseendet har jag fått erfara :) Men ibland har jag sån jävla lust att bara skriva verkligheten, men ni som är nyfikna kan höra av er om ni vill...för det här är nog bättre/värre än jag trodde från början...

Så vitt jag vet har ingen hittills kunnat ljuga för sig själv så mycket att man dessutom hinner mad att springa ifrån sig själv. Även om man själv skulle tro tillräckligt mycket på det så skulle det ändå inte funka... det krävs en tidsmaskin för det  - OCH DET FINNS INTE!!!! 

Har inte varit hemma så mycket på sista tiden, packa, packa upp, tvätta, packa om osv ...och det kommer att upprepas igen i morgon och även i början av nästa vecka. Många timmar i bilen blir det! Jag börjar fundera lite på hur man ska kunna anpassa sig till att börja jobba igen?

På fredag bär det av till vårt nu årliga all-inclusive läger på Vrigstad Värdshus, såå naaajst! God mat, bra planer, de bästa, bra underhållning:), och det kommer att avslutas med en match mot Halmia på söndagen. Nu är det vädret det hänger på, hoppas på sol, sol, sol. Synd bara att headcoach( Günther ) fick ett jobbuppdrag precis just denna helgen i Nordnorge och att assisterande (Hårfrisören) skulle på familjesemster just nu. Vem fan ska få väckning från receptionen kl. 05.00 nu då ??? Blir förmodligen inte någon tacksam uppgift att hålla i träningen pass 2 på lördag menmen...vi är ju inte där för tränarnas skull utan för oss själva och jag hoppas att vi hjälps åt...

Hade nog panik i blicken när jag idag för första(och kanske för sista gången) besökte Axambadet, massa för många ungar överallt , med ca femhundra olika strandleksaker, och vart jag än tittade såg jag feta tatuerade mammor med huvudet i kylbagen hela tiden. Fy fan vad jag tokvägrar att bli sån. Det var till och med för mycket för mej.  Har man det som referens såå förstår jag... Njöt ikväll när jag i lugn och ro kunde sitta i brassestolen bredvid plaskpoolen med mina egna ungar i på hemmaplan.


"...the game of life is hard to play, you gone loose it anyway..."

Hmmm...


...är det inte verklighet så drömmer jag...


Gårdagens utekväll kunde knappaste ha slutat bättre... jaja så är det... det var trevligt i varje fall så länge det varade... :)

Eftersom jag ska vara bortrest ett par dagar (och sen igen och igen och kanske igen) så passade jag ikväll på att se över mina ägor med vattning och diverse annat småplock. Jag konstaterade snabbt att det är ett missväxtens år och att inte kommer kunna plocka 10 liter biggaråer på 20 min i år. Fanns det 10 liter på hela trädet från början så har nog tyvärr koltrastarna tagit det mesta. Likaså mina jordgubbar är borta( eller om de överhuvudtaget har funnits) pga för mycket ogräs. Har säkert sagt det förut att om man ska ta bort ogräs så vill det till att man får bort rötterna annars kommer det tillbaka innan man har hunnit att kasta renset. Kan vara något att tänka på i andra sammanhang också kanske.

Längtar såå efter min stora ängel nu...


Fick mej en regäl tankeställare i början av veckan när min lilla ängel vid ett obevakat ögonblick sprang allt vad hon orkade ner mot gamla Riks ettan och spatserade på trottoaren i blöja, barfota och en fjärrkontroll i ena handen. Som tur var så fick mamma och pappas granne på över 80 år fatt i henne. Orka inte ens tänka vad som kunde ha hänt... men man tror ju på änglavakt...

    
        

Struktur - Attityd - Kunskap (räcker långt...)

Härskartekniker....

Fyfan vilket UNDERBART väder vi har fått, min semester har startat på ett strålande sätt. Sol och 31 gr varmt, kan knappast bli så mycket bättre. Grillos i håret och lite halvlullig anting av kalla öl eller rosé med frusna hallon... bara och passa på att njuta av nuet för om några månader så har vi mer än ett halvår framför oss av kyla. Brrr,,, inte min grej...för min del hade det gärna kunnat vara så här som kallast :).  Men sen är det det där med årstiderna som är så fantastiskt och unikt. Tänkte på det idag när jag satt och  gottade mej i solen i 42 gr värme mitt på dagen (enligt temeraturmätaren var det så). På samma ställe som jag mellan bastusittningarna rullade mej i snön på julafton, satt jag nu i en brassestol och svettades och inväntade ett värmeåskväder.  Visst är det konstigt??? Jaa ska man svalka sig nu så blir det en sväng till mejerikylen på ICA Maxi. Förresten, är det någon som inte har sett min bror så finns han på reklamskyltarna nu, för ICA Maxis köttavdelning...

Tänk vad lyckligt lottad man kan vara, jag kan springa igen, hostan som härjat i många för många veckor nu har börjat ge med sig och jag har äntligen gjort mitt första löppass idag på 8,5 km. Jag sprang fortare än min varg... dä ni! Plus en mängd styrka efter, det kändes kanon och om jag kan röra mej imorgon så blir det en repris på det. Hur som helst så är det inte kört för oss i blårandigt, ser vi bara till att vinna så är vi med. Hur svårt kan det vara! Som en av mina vänner sa till mej igår :     - Det är enkelt, har du handskar, TA BOLLEN, har du målchans, GÖR MÅL! Ja visst verkar det enkelt!
Jag har varit lite dålig på att lägga upp bilder men har inte riktigt tagit tag i att lägga in bilder från nya kameran i datorn. Mobila bilder är helt ok!

Här är lilla Smiley med sitt fina guldhalsband som hon fått av sin pappa :)


I morgon blir det nog lite utgång på TWIN om vädret tilllåter och även kanske lite åka hoj! Vi får de vad morgondagen har att erbjuda. I slutet av veckan ska jag med all säkerhet förpassa mej norr ut i detta avlånga land. Skulle hemskt gärna vilja till Tylösand i början av nästa också...

Funderingar ....ja orkar inte tänka på det ... leva här och nu är det som gäller, kanske får man betala priset sen...how cares...!

"Förutfattade meningar blir fördomar först om de inte kan ändras när de ställs inför nya kunskaper"

Livet är bra konstigt....


Jag har säkert skrivit det förut, men ibland är väl saker som händer mening på nåt sätt. Har egentligen inte ord för det, det bara är. Men en sak är säker att det gäller att ta för sig i livet för annars gör nån annan det.
I går fick i varje fall min lilla sessa något som kommer bli ett fint minne för livet och som passar väl in och symboliserar vår familj :).

Grillning efter grillning blir det, måste fylla på min gasoltub eftersom jag nu grillar på lånad sådan. Det borde ju finnas nån markering på tuberna så man vet när de är slut. Så man inte står där som jag gjorde för två veckor sedan med fullt med folk och helt utan förvaning så slocknar lågan. Men som tur är så rycker far ut och lånar ut den han har.

Bad har det blivit en del för barnen. Smilla passade på att hoppa i lite djupare vatten igår men armkuddar och en trevlig man han plocka upp henne innan jag kom fram, tur att det finns armkuddar. Hon blev inte rädd hon ville bara hoppa där igen - hon är galen i vatten.

Träningen ligger nere för min del, det är power walks som gäller och givetvis magtränaren, min host som inte vill försvinna sätter förtillfället stopp för härliga hårda löppass. Jag som hade verkligen sett fram emot 3-6 x 4 :).

"Man kan inte se på en person vilka värderingar den har eller hur trovärdig den är"



Mycket, mycket misstänksam och fundersam...

 
Ibland undrar man vad som ligger bakom folks agerande och vad de har i kikaren framöver, det som sägs men som man egentligen inte menar... tyvärr har man fått gå i den hårda skolan, i varje fall när det gäller relationer, och vet nu vid det här laget att det finns de som endast försöker anstränga sig för att det finns en egen vinning att göra, skeptisk men nyfiken som alltid givetvis... Tyvärr finns det saker som man bara måste leva med och förhopningsvis en dag kommer det att beröra en mindre eller rent av ha suddats ut. 
Som en av mina vänner säger till mej: -Kan verka lätt för utomstående att tycka till kanske, men man måste vara rädd om sig själv och skydda sig från att bli sviken gång efter gång. Det är nog bland det tuffaste man kan råka ut för. Man litar på folk och fä som inte är vatten värda, det gör jävligt ont att inse ibland...

Helgens bröllop var fanastiskt vackert, det är nåt visst när man ser två människor som det lyser lycka om, lova varandra evig trohet och kärlek. så fint!!! Sen att det råkar vara två peroner av samma kön, har ingen som helst betydelse, bara de är lyckliga tillsammans.  Och ett stort lycka till!

Semestern är påbörjad och vi kommer ett tag i varje fall att ta dagen som den kommer. Besöka olika badstränder i närheten av Jönköping och imorgon om vädret är ok blir det Ören, kanske. Sen utöka det geografiska badområdet.

"Det finns ingen kärlek, värd namnet, som inte ger sig helt och fullt. Man kan inte leva på prov. Man kan inte dö på prov. Man kan inte bli förälder på prov,  det är tills vidare. Inte heller kan man älska på prov. Livet är skarpt läge - helt enkelt..."

RSS 2.0