...här är han...


Hitta den rätta motivationen!!!


Tänk vad jag hade sett fram emot denna helg som var. Men när jag var mitt uppe i allt så frågade jag mej själv varför utsätter du dej för detta???? Ett tag i söndags morse tänkte jag att nu skiter jag i detta och börjar med hästhoppning istället. Och tänk vad pinsamt om jag inte klara det teoretiska provet! Men jag blev godkänd!! =) Har varit en otroligt jobbig men också oerhört lärorik utbildning på många sätt. Det var inte så att man gick därifrån med massor med inspiration och längtan efter att gå nästa steg - Avancerad. Det jag fick bekräftat var att ju mer man får lära sig om sporten fotboll, ju mer inser man att man inte kan och dessutom då har att lära sig!  
Håll på och längta ihjäl mej efter mina underbara prinsessor också, den lilla har jag inte varit borta från så länge någon gång, känns som jag aldrig mer vill det.

Helgen bjud också på en riktigt trevlig inflyttningsfest, med många kul och trevliga människor. Det fanns en del gamla bekanskaper och kända ansikten där och det var bra att få träffas under dessa omständigheterna. Men eftersom mitt tidsschema var pressat så blev det en snabbvisit.

Idag har det varit första dagen på dagis för Smiley, inskolningen har börjat :(. Det gick kanon! Hon verkar verkligen gilla det. Men man blir ju sååå stolt när hon det första hon gör går fram till en boll som hon ser på gården, plockar upp den med händerna, släpper ner den framför sig och sen börjar hon "driva" bollen fram med vänstern.  Lycka för en "fotbollsdement" förälder. Får väl också varna personalen för att om det är nåt som låter som en riktig katt, så är det Smiley, hon härmar Gizmo så bra att inte ens jag hör om det är hon eller han som låter.  
Tråkigt bara att de alltid dyker upp de oundvikliga frågorna som jag inte vill ha eller helst inte svara på, men som grundar sig på luckorna i de viktiga formulär som jag tvingas fylla i. That´s life!!!

Ikväll började min egen försäsong inför nästa år. Såååå asjobbigt det var och så mycke man kan tappa på bara tre veckors "totalvila".
Innan sista matchen spelades så sas det att jag behövde vila kroppen från träning och spel, men idag tycker jag att vila är underskattat och kommer i fortsättningen att undvika detta så mycket jag bara kan!!! 
Kommer bli en riktigt intressant säsong nästa år med lite annat upplägg än den förra, mycket var bra men allt kan ju förbättras och utvecklas. 


" Det svåraste med att uppnå perfektion är att hitta på vad man ska göra för att upprepa den "
 


"Att leva ett liv, inte vinna ett krig"




Rubriken är en titel på en ny bok som kommit ut nyligen. Denna bok kommer att ha hög prioritet efter det att jag klarat av den kurslitteratur som jag sitter insjunken i, som jag dessutom tycker att jag redan kan och har läst tusen gånger. Men det hela kommer att ställas på sin spets nu i helgen.  
Boken handlar om att acceptera saker som de är. Och med acceptans menas att välja att se, ha och stå ut med både inre och yttre verkligenheten utan att fly, undvika, förvränga eller döma den och att handla utifrån denna effektivt och i riktning mot sina värderingar och mål. Puuh!! Lät kanske lite tungt men mycket intressant!

Härom dagen kom stora prinsessan hem och sa att de hade fått välja sin fantasifamilj i skolan. Jag var Carolina Klüft och jag var gift med Henke Larsson och vi hade ett barn, Madonna fast hon i 10-årsåldern och sist men inte minst en minigris som hette Smiley. =) Konstigt, man vet aldrig vad som rör sig i ungars huvuden.


"Minigrisen Smiley"


Annars vet jag precis vad jag ska göra i helgen! Kommer förmodligen att missa både en inflyttningsfest och en inofficiell avslutningasfest, men det finns fortfarande en liten chans att kunna delta på nåt av det!

Hade önskat mej mer tid innan helgen så jag hade kunnat tagit en fika med min vän, men det finns nog säkert tid till de kommande veckorna.   

Måste ägna en tanke åt min stackar farfar på snart 90 år som blev rånad idag på Willy´s. Men det kanske är ett lätt byte speciellt när man förvarar bankkort och koden på samma plats.

"Varför kallas det rusningstid, när ingenting rör på sig?" 







Distans är bra...



Som säkert de flesta förstår har jag haft lita annat för mej den senaste tiden. Min lilla verklighetsflykt var välbehövlig på många sätt. Få lite distans till det man lever i, få tid till reflektion och bara umgås samt  få ny energi för att orka med höstmörkret.
Jag har hört att det hänt en hel del då jag varit borta, så det blir väl att uppdatera sig ...

            

Efter det här är det time att ta tag i en del grejer som man skjutit upp en tid...men som bara måste göras.
Sen har jag ju en hel del att plugga inför kursen jag ska gå snart...
Men först blir det förhoppningsvis två trevliga fotbollsmatcher idag!!!


"Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom."






RSS 2.0